De natuur is mijn inspiratie bron

Door goed te kijken en te voelen naar wat de natuur ons biedt kunnen we veel leren over ons zelf. De natuur heeft haar eigen seizoenen en ritmes en is altijd in balans. Er is natuurlijk niets mooier om in je natuurlijke balans te zijn. En toch kiezen wij er onbewust voor om tegen de stroom in te gaan. En vragen wij ons af waarom het niet loopt zoals we wensen en willen. Bewust worden, bewust zijn van je eigen patronen. Dit geeft inzicht en door helderheid krijg je motivatie om dingen anders aan te pakken.

Ieder van ons bezit innerlijke wijsheid, kracht en talent om de moeilijkheden in het leven te pareren. Graag zou ik je laten ervaren dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Door het inzetten een mix van psychotherapie, hypnotherapie, regressietherapie, innerlijk kindwerk, visualisatie technieken, communicatieve technieken en ontspanningsoefeningen, schilderwerk dit in een holistisch kader dat een praktische aanpak heeft zodat jij weer helemaal je innerlijke kracht mag omarmen. 

 En je talenten weer zichtbaar voor je worden en je weer compleet eigenmachtig bent om je energie daar op te richten waar jij wil groeien.

Ik help je en begeleid je bij wat jij graag wilt veranderen. Ik kijk naar wie jij bent en vandaaruit kies ik de beste technieken die op jouw aansluiten en voor jou werken. Ik ben me bewust van mijn eigen beperking en processen. Dit zorgt ervoor dat ik er open en liefdevol voor je kan zijn. En echt naar je kan luisteren.

Graag draag ik mijn steentje bij aan een wereld  waar (zelf) compassie, liefde, verbinding, eigenheid, dankbaarheid en vergeving de boventoon voeren.